Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor februari zijn bekend

De PlayStation Plus-games voor de maand februari zijn bekendgemaakt en deze maand zijn het niet twee, maar drie games die je gratis binnen kunt halen. Of nou ja, eigenlijk zelfs vijf.

Afgelopen maand kon je Goat Simulator en Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis downloaden met PlayStation Plus. Ook deze maand biedt PlayStation je weer een collectie aan. Voor de maand februari is namelijk BioShock: The Collection beschikbaaren die bestaat uit BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite. Mocht je daar niet genoeg speelplezier aan beleven, dan is daarnaast ook The Sims 4 gratis te downloaden komende maand. Gamers die in het bezit zijn van de PlayStation VR worden ook niet vergeten, want als bonus kan ook Firewall: Zero Hour worden geclaimd. Eerder deze week maakte Microsoft de Games With Gold voor februari bekend en onthulde ook Google de gratis games voor Google Stadia Pro komende maand.

Wat vind jij van de line-up deze maand?

BRON PlayStation

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?