Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Control gratis in Epic Games Store

Epic Games Store biedt wekelijks gratis games aan. Vanaf deze week kun je Control gratis downloaden.

Vorige week bood Epic Games Frostpunk aan als gratis game. Deze strategiegame is helaas niet meer gratis te verkrijgen. In plaats daarvan kun je deze week aan de slag gaan met de actie-avonturengame Control van Remedy Entertainment. Net als andere bekende games van Remedy, zoals Alan Wake en Quantum Break, speelt Control zich af in een universum met bovennatuurlijke krachten. In Control kruip je in de rol van protagonist Jesse Faden, waarbij je de Oldest House verkent. Terwijl je de geheimen ontdekt van de Oldest House, leer je telekinetische vaardigheden die je gaan helpen tijdens je gevechten met je vijanden genaamd de Hiss. De gratis versie van Control bevat de basisgame. De twee uitbreidingen The Foundation en Awe zijn los te verkrijgen via de Epic Games Store.

Control8

Control is vanaf vandaag tot 17 juli gratis te downloaden in de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?