Downloadnieuws: Frostpunk gratis in Epic Games Store

Geplaatst: 4 juni 2021 13:50
Aangepast: 4 juni 2021 13:51

Als je fan bent van strategiegames, dan moet je als de wiedeweerga even richting de Epic Games Store gaan. Daar is momenteel Frostpunk namelijk gratis te downloaden.

Frostpunk werd zo'n drie jaar geleden uitgebracht door 11 bit studios en werd goed ontvangen door het publiek. Als baas van de laatste stad op aarde is het aan jou de taak om alles zo goed mogelijk te regelen voor je inwoners. Je moet veel op het spel zetten om de overleving van je mensen te kunnen garanderen. Lastige keuzes worden je voor de voeten geworpen en dat alles onder ijskoude omstandigheden waar menig pinguïn nog voor zou vluchten. Frostpunk wordt sinds de release goed ondersteund door de makers in de vorm van nieuwe content. Zo is afgelopen jaar nog de uitbreiding On The Edge verschenen. Mocht je niet over een goede pc beschikken, maar de game wel graag willen spelen dan kun je de console versie van Frostpunk kopen. De game is slechts een beperkte tijd gratis te verkrijgen.

Je hebt nog tot en met 10 juni de kans op Frostpunk voor niks binnen te halen. Daarna moet je er gewoon weer voor gaan dokken.

Bron: Epic Games Store
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 april 2018

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord