Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Assassin's Creed Chronicles: China

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 21 april 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Assassin's Creed Chronicles: China tijdelijk gratis

Assassin's Creed Chronicles: China is tijdelijk gratis verkrijgbaar. Ubisoft geeft de game namelijk cadeau om de Lunar Sale van de Ubisoft Store te vieren.

De Epic Games Store is niet de enige die gratis games weggeeft. Zo nu en dan geeft Ubisoft namelijk ook een gratis game cadeau. Deze keer is Assassin's Creed Chronicles: China tijdelijk gratis verkrijgbaar om de Lunar Sale in de Ubisoft Store te vieren. In Assassin's Creed Chronicles: China speel je in een 2.5D-wereld als Shao Jun, de laatste overgebleven sluipmoordenaar van haar broederschap. Het uiteindelijke doel is om haar gevallen broederschap te wreken en uiteindelijk te herstellen door de Templar groep Eight Tigers uit te schakelen en de Chinese keizer te vermoorden.

Assassin's Creed Chronicles: China is vanaf nu tot 16 februari 17:00 gratis te downloaden voor pc. Check hier de Gameliner review van Assassin's Creed Chronicles: China.

BRON Ubisoft Nederland

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?