Metro: Last Light

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 17 mei 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft twee gratis games weg

De Epic Games Store geeft voor een week lang twee gratis games weg. Turn-based strategiegame For The King en survival horrorgame Metro Last Light Redux zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar.

De donderdag is weer aangebroken en dat betekent dat de Epic Games Store een nieuwe gratis game weggeeft. Vorige week was Dandara: Trails of Fear Edition gratis in de Epic Games Store en deze week zijn er niet één maar twee gratis games verkrijgbaar. Dit zijn de turn-based strategiegame For The King en survival horrorgame Metro Last Light Redux. In For The King kan je alleen of met anderen op avonturen gaan in het koninkrijk Fahrul om een einde te maken aan de chaos die heerst in het land. Metro Last Light Redux brengt je naar het jaar 2034 in een post-apocalyptisch Moskou. In de tunnels van de Metro wordt er op wat is overgebleven van de mensheid gejaagd door angstaanjaagende mutanten. Als Artyom ben jij de laatste hoop om de mensheid te redden.

For The King en Metro Last Light Redux zijn beiden tot en met 11 februari 16:59 gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?