Diablo 2 Early Access en open bèta in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2021 00:13

Het is nog even geduld hebben voor mensen die aan de slag willen met Diablo 2 Resurrected, maar er is goed nieuws. Je kunt binnenkort namelijk al vroegtijdig met de game aan de slag.

Diablo 2 Resurrected werd aangekondigd tijdens Blizzconline. Veel fans zitten met smart te wachten op de herrijzenis van de populaire game. Met een uitgebreide blogpost heeft Blizzard bekendgemaakt dat Diablo 2 Resurrected een Early Access en open bèta-fase krijgt. Deze testfase brengt ook weer twee klassen met zich mee waar je mee kunt experimenteren. Zo kun je kiezen tussen de Druid die van gedaante kan wisselen en de rechtvaardige Paladin. Deze twee klassen vullen de drie klassen aan die al in de alpha testfase speelbaar waren, namelijk de Sorceress, de Barbarian en de Amazon. Eerder maakte Blizzard al bekend dat Diablo 2 Resurrected de PS5's DualSense-features gaat benutten. Tijdens de komende testfase zijn zowel Act 1 als Act 2 volledig speelbaar.

onbekend

Diablo 2 Resurrected verschijnt op 23 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De Early Access-test vindt plaats 13 augustus. Je kunt hieraan deelnemen als je de game al hebt aangeschaft. De open bèta start een week later op 20 augustus en is voor iedereen toegankelijk.

Bron: Blizzard
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo II Resurrected

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 september 2021

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord