Dead by Daylight update van de ontwikkelaars

Geplaatst:
Aangepast: 11 januari 2021 12:33

De ontwikkelaars van Dead by Daylight geven om de zoveel tijd een update over vernieuwingen in de game. De januari update is een stuk uitgebreider dan normaal.

De Dead by Daylight update van januari omvat een groot aantal verbeteringen aan de game. Eén van de aanpassingen die de update met zich meebrengt is een verbeterde HUD. De nieuwe HUD laat zowel de portretten van de personages zien als de status van het personage. De moordenaar kan in de nieuwe HUD voortaan ook zien hoe vaak hij bepaalde personages heeft opgehangen. Daarnaast kunnen de afmetingen van de UI aangepast worden. De Dead by Daylight update voegt nog geen matchmaking ratings toe, maar die zullen 'in de nabije toekomst' wel weer beschikbaar worden, nadat ze in 2020 getest zijn. Daarnaast gaat matchmaking op basis van skills ook de testperiode in. Ranks worden dan niet meer gebruikt voor de matchmaking, maar voor een nieuw beloningssysteem. Er worden ook verbeteringen aangebracht aan de visuals, die vooral gaaf zijn voor spelers op next-gen consoles.

De veranderingen die besproken worden in de update, worden in de komende weken toegevoegd aan de game.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord