Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Dead by Daylight update van de ontwikkelaars

De ontwikkelaars van Dead by Daylight geven om de zoveel tijd een update over vernieuwingen in de game. De januari update is een stuk uitgebreider dan normaal.

De Dead by Daylight update van januari omvat een groot aantal verbeteringen aan de game. Eén van de aanpassingen die de update met zich meebrengt is een verbeterde HUD. De nieuwe HUD laat zowel de portretten van de personages zien als de status van het personage. De moordenaar kan in de nieuwe HUD voortaan ook zien hoe vaak hij bepaalde personages heeft opgehangen. Daarnaast kunnen de afmetingen van de UI aangepast worden. De Dead by Daylight update voegt nog geen matchmaking ratings toe, maar die zullen 'in de nabije toekomst' wel weer beschikbaar worden, nadat ze in 2020 getest zijn. Daarnaast gaat matchmaking op basis van skills ook de testperiode in. Ranks worden dan niet meer gebruikt voor de matchmaking, maar voor een nieuw beloningssysteem. Er worden ook verbeteringen aangebracht aan de visuals, die vooral gaaf zijn voor spelers op next-gen consoles.

De veranderingen die besproken worden in de update, worden in de komende weken toegevoegd aan de game.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?