Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Video: Dead By Daylight komt naar next-gen consoles

Dead By Daylight komt ook naar de next-gen consoles. Dit maakte ontwikkelaar Behaviour Interactive onlangs bekend.

De horrorgame Dead By Daylight bestaat volgend jaar vijf jaar. Om dat te vieren, is ontwikkelaar Behaviour Interactive het The Realm Beyond-project gestart. Dit project, dat tot de game's vijfde verjaardag in juni volgend jaar duurt, brengt verschillende gratis updates naar Dead By Daylight die de game een grafische oppoetsbeurt geven. Ook heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat ze momenteel werkt aan een next-gen versie van de game. Ook deze versies worden meegenomen in de crossplay-functionaliteit die nu al een tijdje in de game aanwezig is.

De eerste grote update van het The Realm Beyond-Project komt op 8 september naar Dead By Daylight.

BRON Behaviour Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?