Check hier alle PlayStation State of Play content

De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 onthult plannen voor het komende seizoen

Het team van De Sims heeft de plannen onthuld voor het komende seizoen. Het gaat om hints naar content die in de herfst moeten uitkomen voor De Sims 4.

De Sims 4 kwam alweer zeven jaar geleden uit op de pc. Door de jaren heen was er kritiek op De Sims 4 vanwege het gebrek aan content in de basisgame en de kwaliteit van sommige uitbreidingspakketten. Eerder deze maand bracht De Sims 4 een update uit voor De Sims 4 Spaday om de content in de gamepack uit te breiden. Het lijkt er nu op dat het team zich voor het komende seizoen gaat focussen op het verbeteren van de basisgame van De Sims 4. In de lijst met hints staat namelijk dat er geen uitbreidingspakketten of gamepacks gaan uitkomen, maar drie zogenaamde 'Fit Kits'. Verder staat er dat er gratis updates gaan uitkomen dit seizoen, waarvan één 'meer kleur geeft aan een ruimte'. De volledige lijst is hieronder te bekijken.

De Sims 4 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?