De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: De Sims 4: Spa Day refresh trailer vrijgegeven

Dat Spa Day een refresh ging krijgen was al bekend, maar Maxis heeft nu de officiële trailer van de gamepack vrijgegeven. In de trailer zijn alle nieuwe onderdelen te zien.

De Sims 4: Spa Day is een van de oudste gamepacks voor de Sims 4 en heeft vergeleken met de nieuwe gamepacks weinig gameplay. Daar gaat de opfrisser verandering in brengen, want er wordt flink wat gameplay toegevoegd. Zo krijgen we te zien dat nagellak weer naar De Sims 4 komt en zelfs peuters nagellak kunnen dragen. Daarnaast mogen kinderen nu ook deelnemen aan alle wellnessactiviteiten. Om nog wat diepgang naar de gamepack te brengen is er ook een nieuwe eigenschap en kun je geld verdienen door een zengoeroe of zelfverzorgingspecialist te worden. De hippe trailer is hieronder te bekijken.

De Sims 4: Spay day refresh komt uit op 7 september. Als je de gamepack al in bezet hebt dan is het een gratis update.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?