De Sims 4 krijgt dit jaar drie nieuwe uitbreidingen

Geplaatst:

SimGuru Duke heeft antwoord gegeven op de vraag die veel spelers van De Sims 4 hadden. In een Tweet maakte hij bekend dat De Sims 4 dit jaar nog drie uitbreidingen krijgt.

Het gehele Maxis team werkt momenteel van thuis, maar een van de ontwikkelaars heeft toch alvast een tipje van de sluier opgelicht over de toekomst van De Sims 4 in 2020. De komende zes maanden worden er namelijk drie nieuwe uitbreidingen uitgebracht. Een van deze uitbreidingen is het Accessoirepakket dat samen met de spelers is samengesteld. Over het Expansion Pack en Game Pack zijn nog geen details bekend, behalve dat het Game pack een primeur is voor het team. Volgens de roadmap komt het speciale Game Pack pas uit aan het einde van het jaar.

De komende zes maanden worden de drie uitbreidingen uitgebracht, maar zijn er nog geen specifieke datums bekendgemaakt. Welke uitbreidingen wil jij nog graag zien in De Sims 4?

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord