Sims 4 spelers bepalen het volgende accessoirepakket

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 19:50

In de Maxis Monthly hebben de ontwikkelaars van De Sims 4 een nieuwe competitie aangekondigd die gaat over het aankomende accessoirepakket. Met het invullen van enquêtes beslissen de fans niet alleen welk thema wint, maar helpen ook met het vormen van het pakket.

Het is niet de eerste keer dat fans inspraak hebben in het maken van een accessoirepakket. Vorig jaar werd hetzelfde gedaan met het wasgoed accessoirepakket dat toen goed werd ontvangen door de fans. Ook dit jaar is er een keuze tussen vijf thema’s. Het eerste thema gaat over kunst en handwerken waarbij glaswerk, breien en pottenbakken mogelijke activiteiten zijn. Deze is dus voornamelijk gericht op nieuwe hobby's en vaardigheden. Het tweede thema is het gezondheidspakket gericht op smoothies, thee en fitnesshorloges voor een gezonder leven. Het technische thema is dan weer gericht op loopbanden met schermen, hologrammen en een minigolf systeem. Vervolgens kun je ook nog kiezen tussen het wetenschappelijke thema met astronomie en bouwblokken of het spookachtige thema met de spokenjager carrière en de mogelijkheid om Magere Hein te spelen.

Op 18 november verschijnt de enquête op het hoofdmenu van De Sims 4 die gaat over het thema en de activiteiten. Vervolgens lopen er tot april 2020 verschillende enquêtes die gebaseerd zijn op de kledingstijl, voorwerpen en naam van het pakket.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord