Datum EA Play toevoeging aan Xbox Game Pass bekend

Geplaatst:

De datum voor de toevoeging van EA Play aan Xbox Game Pass is bekendgemaakt. De console-versie krijgt de service net wat eerder dan de pc-versie.

Via het Twitter-kanaal van Xbox Game Pass komen we de exacte datum te weten wanneer EA Play onderdeel wordt van Xbox Game Pass. Je moet om gebruik te maken van EA Play wel een abonnement hebben op Xbox Game Pass Ultimate. Toeval zal het niet zijn, maar de datum voor de toevoeging van EA Play is precies dezelfde datum als de releasedatum van de Xbox Series X en S. Bekijk hier het originele nieuwsbericht over Xbox Game Pass en de aankondiging dat ze EA Play toevoegen aan de online bibliotheek.

EA Play is beschikbaar vanaf 10 november voor de console-versie. De pc-versie wordt versterkt in december.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord