Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Dark Horse Comics kondigt Cyberpunk 2077 lore book aan

Dark Horse Comics heeft in samenwerking met CD Projekt Red aangekondigd volgend jaar een lore book van Cyberpunk 2077 op de markt te brengen.

Men zegt vaak dat iets lekkerder is als je er langer op hebt moeten wachten. We hebben al veel gave dingen gezien van de game, zo werd bij de bekendmaking van de releasedatum ook onthuld dat Keanu Reeves een rol vertolkt in de game. Tel daar het nieuws van Dark Horse Comics met hun lore book bij op en het gezegde zou zomaar eens van toepassing kunnen zijn op deze game. Als je je helemaal wilt verliezen in alles wat met de game te maken heeft, dan is het meer dan tweehonderd pagina's tellende boek een must-have. Er komt allerlei achtergrondinformatie in te staan van de personages die je tegenkomt in de game.

Cyberpunk 2077 lore book

Cyberpunk 2077 komt uit op 16 april 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, het lore book verschijnt op 21 april 2020.

BRON GameSpot

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?