Dark Horse Comics kondigt Cyberpunk 2077 lore book aan

Geplaatst:
Aangepast: 15 juli 2019 22:47

Dark Horse Comics heeft in samenwerking met CD Projekt Red aangekondigd volgend jaar een lore book van Cyberpunk 2077 op de markt te brengen.

Men zegt vaak dat iets lekkerder is als je er langer op hebt moeten wachten. We hebben al veel gave dingen gezien van de game, zo werd bij de bekendmaking van de releasedatum ook onthuld dat Keanu Reeves een rol vertolkt in de game. Tel daar het nieuws van Dark Horse Comics met hun lore book bij op en het gezegde zou zomaar eens van toepassing kunnen zijn op deze game. Als je je helemaal wilt verliezen in alles wat met de game te maken heeft, dan is het meer dan tweehonderd pagina's tellende boek een must-have. Er komt allerlei achtergrondinformatie in te staan van de personages die je tegenkomt in de game.

Cyberpunk 2077 komt uit op 16 april 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, het lore book verschijnt op 21 april 2020.

Bron: GameSpot
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord