Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum Cyberpunk 2077 bekendgemaakt

Het heeft mogen duren maar CD Projekt Red heeft de releasedatum van Cyberpunk 2077 bekendgemaakt. Na een korte introductie van Keanu Reeves, die we allemaal kennen als John Wick en Neo, deed hij de verlossende woorden uit zijn mond komen.

Het wordt 16 april 2020 dat de game uitkomt en dat is nog geen jaar. De game is dan ruim acht jaar in ontwikkeling geweest. De trailer gooit er nog even wat brute beelden doorheen, maar de releasedatum is al geruime tijd voer voor gesprekken geweest. Geniet van de beelden en prik de releasedatum maar vast in je agenda.

Cyberpunk komt uit op 16 april 2020 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Cyberpunk 2077

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?