Sid Meier's Civilization VI

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2016
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Civilization 6 in de maak voor Nintendo Switch

Sid Meier's Civilization 6 is in de maak voor de Nintendo Switch en verschijnt in november van dit jaar. Dit heeft 2K Games zojuist bevestigd op de officiële website van de game.

Dit nieuws zou gisterenavond naar buiten gebracht worden tijdens de nieuwste Nintendo Direct-aflevering. Maar deze show werd in verband met de aardbevingsramp in Japan uitgesteld door Nintendo. Het is onduidelijk wanneer de softwaregigant de Nintendo Direct alsnog gaat uitzenden. Het uitstellen lijkt in elk geval een aantal aankondigingen in de weg gezeten te hebben.

CIV6 SW

De Nintendo Switch-versie van de game bevat naast de originele uitgave op de pc alle verschenen updates, maar ook de uitbreidingen, waaronder: de Vikingen, Polen, Australië en Perzië / Macedonië. Je kunt de game met vier spelers tegelijk in co-op spelen en competitief.

Sid Meier's Civilization 6 voor de Nintendo Switch verschijnt op 16 november 2018.

BRON Civilization VI

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?