Nintendo stelt Nintendo Direct uit door aardbeving in Hokkaido

Geplaatst:
Aangepast: 6 september 2018 09:30

Nintendo heeft besloten om de aankomende Nintendo Direct te verschuiven. Afgelopen nacht heeft er een aardbeving in Hokkaido plaatsgevonden waarbij een flink aantal slachtoffers zijn gevallen.

Om 24:00 zou de nieuwe Nintendo Direct van start moeten gaan. Wat er precies voorbij zou komen, is tot heden onbekend. Hoogstwaarschijnlijk zouden we wederom iets te zien krijgen van Super Smash Bros. Ultimate en Super Mario Party. Van de laatstgenoemde is namelijk beeldmateriaal opgedoken omtrent de speelbare personages.

Wanneer de Nintendo Direct nu wordt uitgezonden, is momenteel nog onbekend. Wij wensen veel sterkte aan alle slachtoffers (en bekenden van de slachtoffers) van Hokkaido.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord