Carrière-modus in FIFA 20 krijgt meer diepgang

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2019 22:10

Een balletje trappen in FIFA wordt ieder jaar realistischer. Naast dat we dit jaar eindelijk de straten in FIFA weer onveilig mogen maken, wordt de carrière-modus voorzien van meer diepgang.

De FIFA-fans hebben er jarenlang op gewacht: de terugkeer van het straatvoetbal. En ook de populaire modus, genaamd Ultimate Team, wordt dit jaar voorzien van wat aanpassingen. Maar dat is nog niet alles, want ook de carrière-modus gaat flink op de schop. De modus wordt namelijk voorzien van meer diepgang, zo laat Electronic Arts weten. In de vernieuwde modus van FIFA 20 komt het accent nog meer te liggen op het managen van je elftal. De game introduceert de mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met je spelers. Daarnaast doen de interactieve persconferenties hun intrede. Beide elementen hebben directe invloed op het moraal van je spelers. De motivatie van je spelers blijft op pijl als zij goede prestaties neerzetten en voldoende speeltijd krijgen. Rouleren in je elftal is dus extra belangrijk in FIFA 20.

FIFA 20, met onze eigen Virgil van Dijk op de cover, komt op 27 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: Electronic Arts

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 20

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord