Virgil van Dijk siert de cover van FIFA 20 Championship Edition

Geplaatst:
Aangepast: 27 juli 2019 20:53

Electronic Arts heeft de cover van FIFA 20 bekendgemaakt. Een van de covers wordt dit jaar gesierd door Nederlander Virgil van Dijk. De speler van Liverpool en het Nederlands elftal heeft een solide seizoen achter de rug en wordt daarvoor beloond.

Virgil van Dijk kan terugkijken op een zeer succesvol seizoen. Met zijn ploeg Liverpool won hij de Champions League en kwamen hij en zijn ploeg slechts twee punten tekort voor het kampioenschap in de Premier League. Van Dijk had een grote bijdrage aan dit succes door zijn solide manier van verdedigen en dat heeft ertoe geleid dat hij op de cover van EA's FIFA 20 Champions Edition te zien is. Op de reguliere versie is de Belg Eden Hazard te zien, die deze zomer de overstap maakte van Chelsea naar Real Madrid.

Foto: Electronic Arts

Eerder werd bekend dat deze iteratie een Volta-modus krijgt en dat Sierd de Vos en Jeroen Grueter het Nederlandse commentaar hebben ingesproken. FIFA 20 verschijnt op 27 september voor de pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 20

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord