Call of Duty: Black Ops Cold War wordt onthuld in Warzone

Geplaatst:

Vandaag is de dag dat de nieuwe Call of Duty-game officieel wordt onthuld. Call of Duty: Black Ops Cold War wordt straks onthuld in Warzone.

Een week geleden werd Call of Duty: Black Ops Cold war officieel geteased door Activision. In die teaser konden we ook zien dat de officiële onthulling van de game vandaag plaatsvindt. Onlangs heeft Activision een tweet de wereld in gestuurd waaruit blijkt dat die onthulling via een andere game gaat. In de tweet is namelijk een mysterieuze video te zien waarin gesproken wordt over een speciaal contract. Nu weten we dat je contracten kunt voltooien in Activision's Battle Royale Call of Duty: Warzone. Met het voltooien van contracten krijg je in-game geld en andere beloningen. Het ziet er dus naar uit dat je vanavond speciale contracten kunt voltooien waarmee je als beloning de onthullingstrailer van Call of Duty: Black Ops Cold War kunt zien.

De onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War vindt vanavond om 19.30 uur onze tijd plaats.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord