Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 krijgt geen cross-play bij lancering

Borderlands 3 krijgt geen cross-play mogelijkheden bij de lancering van de game. Dat maakte Randy Pitchford, de CEO van Gearbox games, bekend via zijn Twitter-account.

Borderlands 3 werd in maart aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Onlangs werd het Celebration of Togetherness evenement aangekondigd door Gearbox. Wat voor geruchten zorgde dat cross-play, de mogelijkheid om over meerdere platformen samen te spelen, in Borderlands 3 zit. Randy Pitchford heeft nu echter op Twitter gezegd dat de geruchten niet helemaal kloppen. Volgens de CEO is cross-play bij de lancering van Borderlands 3 nog niet beschikbaar. Hij bevestigd wel dat Gearbox ermee bezig is om cross-play zo snel mogelijk aan de game toe te voegen. Je kan zijn tweet hieronder bekijken.

Borderlands 3 komt 13 september uit op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?