Borderlands 3 krijgt geen cross-play bij lancering

Geplaatst:

Borderlands 3 krijgt geen cross-play mogelijkheden bij de lancering van de game. Dat maakte Randy Pitchford, de CEO van Gearbox games, bekend via zijn Twitter-account.

Borderlands 3 werd in maart aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Onlangs werd het Celebration of Togetherness evenement aangekondigd door Gearbox. Wat voor geruchten zorgde dat cross-play, de mogelijkheid om over meerdere platformen samen te spelen, in Borderlands 3 zit. Randy Pitchford heeft nu echter op Twitter gezegd dat de geruchten niet helemaal kloppen. Volgens de CEO is cross-play bij de lancering van Borderlands 3 nog niet beschikbaar. Hij bevestigd wel dat Gearbox ermee bezig is om cross-play zo snel mogelijk aan de game toe te voegen. Je kan zijn tweet hieronder bekijken.

Borderlands 3 komt 13 september uit op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord