Borderlands 3 aangekondigd tijdens PAX East

Geplaatst:
Aangepast: 29 maart 2019 08:55

Zojuist heeft Gearbox Software tijdens diens presentatie op PAX East Borderlands 3 aangekondigd. De aankondiging ging gepaard met een trailer van bijna vier minuten.

Ontwikkelaar Gearbox is achter de schermen al vijf jaar bezig met de ontwikkeling van Borderlands 3 en hebben de game nu eindelijk officieel aangekondigd. Tijdens de presentatie werd dan ook zorgvuldig opgebouwd naar het moment van de onthulling en toen het eindelijk zover was, ging het publiek uit zijn dak. In de trailer is vanzelfsprekend het vertrouwde Borderlands stijltje te zien, evenals een aantal nieuwe personages en slechteriken. De beelden worden extra kracht bij gezet door het nummer Can't Hold Me Down van The London Souls. Ga er maar goed voor zitten en bekijk hieronder de aankondigingstrailer van Borderlands 3.

Een exacte datum voor de release van het langverwachte Borderlands 3 is nog niet bekendgemaakt, maar op 3 april wordt er meer informatie vrijgegeven en komen we wellicht te weten vanaf wanneer deze nieuwe game in de schappen ligt.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord