Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 aangekondigd tijdens PAX East

Zojuist heeft Gearbox Software tijdens diens presentatie op PAX East Borderlands 3 aangekondigd. De aankondiging ging gepaard met een trailer van bijna vier minuten.

Ontwikkelaar Gearbox is achter de schermen al vijf jaar bezig met de ontwikkeling van Borderlands 3 en hebben de game nu eindelijk officieel aangekondigd. Tijdens de presentatie werd dan ook zorgvuldig opgebouwd naar het moment van de onthulling en toen het eindelijk zover was, ging het publiek uit zijn dak. In de trailer is vanzelfsprekend het vertrouwde Borderlands stijltje te zien, evenals een aantal nieuwe personages en slechteriken. De beelden worden extra kracht bij gezet door het nummer Can't Hold Me Down van The London Souls. Ga er maar goed voor zitten en bekijk hieronder de aankondigingstrailer van Borderlands 3.

Een exacte datum voor de release van het langverwachte Borderlands 3 is nog niet bekendgemaakt, maar op 3 april wordt er meer informatie vrijgegeven en komen we wellicht te weten vanaf wanneer deze nieuwe game in de schappen ligt.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?