Bit: Fan-made trailer introduceert Link in Overwatch

Geplaatst: 23 september 2019 11:10

Fans van de game Overwatch hebben een trailer gemaakt die Link introduceert als een personage in de first-person shooter. De trailer is onder andere op YouTube te vinden.

De Nintendo Switch versie van Overwatch werd begin deze maand aangekondigd. Een aantal fans zagen hierin de mogelijkheid om Link van The Legend of Zelda aan de game toe te voegen. Met een team van vijf personen werd er een fan-made introductietrailer voor Link in elkaar gezet. Je kan de volledige trailer voor Overwatch Link hieronder bekijken.

Na het zien van deze trailer hoop ik dat Nintendo zo snel mogelijk contact met dit team opneemt om de mogelijkheden te bespreken!

Bron: Youtube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord