Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Bit: Fan-made trailer introduceert Link in Overwatch

Fans van de game Overwatch hebben een trailer gemaakt die Link introduceert als een personage in de first-person shooter. De trailer is onder andere op YouTube te vinden.

De Nintendo Switch versie van Overwatch werd begin deze maand aangekondigd. Een aantal fans zagen hierin de mogelijkheid om Link van The Legend of Zelda aan de game toe te voegen. Met een team van vijf personen werd er een fan-made introductietrailer voor Link in elkaar gezet. Je kan de volledige trailer voor Overwatch Link hieronder bekijken.

Na het zien van deze trailer hoop ik dat Nintendo zo snel mogelijk contact met dit team opneemt om de mogelijkheden te bespreken!

BRON Youtube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?