Nintendo bevestigt: Overwatch verschijnt volgende maand op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 5 september 2019 01:03

Overwatch komt volgende maand officieel naar de Nintendo Switch. Dat werd zojuist bekendgemaakt in de Nintendo Direct-presentatie.

Vandaag nog schreven we over het gerucht dat Overwatch wellicht volgende maand al voor de Nintendo Switch verschijnt. Dit gerucht is zojuist bevestigd door Nintendo zelf, middels de Direct-presentatie. Overwatch op de Switch zal naar alle waarschijnlijkheid ook motion controls ondersteunen. Het is natuurlijk nog maar de vraag hoe dit gaat aanvoelen. In de presentatie is niets gezegd over de cross-play feature. Het is dus vooralsnog niet bekend of je het straks kan opnemen tegen je Overwatch-vrienden op de pc.

onbekend

De Switch-versie van Overwatch komt volgende maand uit. Om precies te zijn: 15 oktober.

Bron: Nintendo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord