BioWare gaat één van zijn 'meest prestigieuze franchises' aanvullen

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2020 16:33

BioWare is op zoek naar een nieuwe Technical Director, wat meteen bevestigd dat de studio aan een nieuwe game werkt.

De vacature vraagt om een technische director die de 'meest ervaren engineer is die mee gaat werken aan de nieuwe titel in één van BioWare's meest prestigieuze franchises'. Ze zoeken ook iemand die ervaring heeft met 'developing, debugging, en het optimaliseren van AAA multiplayer games op PC of console'. De belangrijkste vraag die de vacature oproept is natuurlijk: komt er een nieuwe Mass Effect? Die mogelijkheid wordt steeds groter, aangezien er al eerder berichten waren die impliceerde dat BioWare Edmonton bezig is met een nieuwe Mass Effect game onder leiding van Mike Gamble. Zijn Twitter bio bevestigd dat hij de project director is van een onaangekondigde BioWare titel.

Of het echt om een nieuwe Mass Effect gaat, is nog even afwachten. We weten in ieder geval wel dat BioWare bezig is met iets gaafs.

Bron: GamesRadar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord