Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Misschien komt ooit nieuwe Mass Effect

Misschien komt er ooit een nieuwe Mass Effect uit. In een gesprek met Polygon gaven Anthem's executive producer Mike Darrah en general manager Casey Hudson aan dat ze nog steeds iets zien in de Mass Effect serie.

Na de eerste drie succesvolle delen kwam het teleurstellende Mass Effect Andromeda. De fans waren ontevreden en de serie leek afgedaan. Darrah gaf aan dat hij nog niet klaar is met de serie en denkt aan een nieuwe game die verder borduurt op het verhaal na het derde deel of Andromeda. De game leeft nog steeds in het brein van Hudson en het is alleen een kwestie van de draad weer oppakken. De fans moeten voorlopig nog even geduld hebben, want ze zijn druk bezig met het ondersteunen van Anthem’s live-ops, een nieuwe Dragon Age en waarschijnlijk een grote update voor The Old Republic.

Mass Effect

Mass Effect schijnt in de preproductie fase te verkeren dus het is maar afwachten wanneer en of we het volgende deel in de serie te zien krijgen.

BRON Polygon

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?