Battlefield 6 komt volgend jaar rond de feestdagen uit

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2021 23:08

Battlefield 6 komt volgend jaar rond de feestdagen uit. Dat heeft Andrew Wilson, de CEO van ontwikkelaar DICE, gezegd tijdens een winstbespreking.

Eerder maakte DICE al bekend dat de game op de next-gen-consoles gaat uitkomen. Verder is er nog vrij weinig over Battlefield 6 bekend. In een winstbespreking met aandeelhouders laat Wilson weten wanneer fans de nieuwe Battlefield-game kunnen verwachten. Volgens de CEO moet de game volgend jaar ergens rond de feestdagen gaan uitkomen. Meer informatie over Battlefield 6 kunnen fans volgens Wilson in de lente verwachten. Wel zegt hij dat Battlefield 6 een 'schaal heeft die nog nooit eerder in de Battlefield-franchise is gezien'.

onbekend

Battlefield 6 moet volgend jaar rond de feestdagen uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier Patrick's review van de laatste game in de Battlefield-franchise: Battlefield 5.

Bron: Electronic Arts

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord