Battlefield keert terug in 2021 voor next gen

Geplaatst: 1 mei 2020 11:05
Aangepast: 8 maart 2024 20:27

Battlefield keert pas volgend jaar terug voor de Xbox Series X en de PlayStation 5. Dit maakte ontwikkelaar DICE bekend.

Onlangs kwamen wij te weten dat de reguliere updates voor Star Wars: Battlefront II en Battlefield V gestaakt werden. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat DICE zijn focus op de nieuwe Battlefield-game legt. Electronic Arts heeft geen details onthuld van de nieuwe Battlefield, maar heeft wel gezegd dat ze innovatie willen tonen op het gebied van de next gen hardware. Ze geven aan dat ze deze game willen uitbrengen in 2021, omdat ze dan verwachten dat de Xbox Series X en de PlayStation 5 een grotere userbase hebben.

Battlefield 51

De nieuwe Battlefield-game verschijnt in 2021. Wat wil jij zien in het nieuwe deel?

Bron: Gamespot
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord