Battlefield 2042 wordt slecht beoordeeld op Steam

Geplaatst:

Het lijkt erop dat Battlefield 2042 niet bepaald in de smaak is gevallen bij Steam-spelers. De game maakt nu al deel uit van de top tien slechtst beoordeelde games ooit op Steam.

De aankondiging van Battlefield 2042 maakte een hoop enthousiasme in mensen los. Het leek erop dat het nieuwste deel in de Battlefield-franchise weer een zeer vermakelijke game ging worden. Maar toen de open bèta van Battlefield 2042 om de hoek kwam kijken, zagen spelers dat de game niet zo perfect was als hij eerst leek. Ook nu wordt Battlefield 2042 nog steeds geteisterd door enkele technische mankementen en problemen met de servers. Tevens ontbreken er een hoop elementen in de game die wel in de vorige delen zaten. Om hun ontevredenheid met de game te delen, hebben Battlefield 2042-spelers de handen ineengeslagen. De game wordt massaal slecht beoordeeld op Steam. Daardoor heeft de game nu een 'nette' negende plek ontvangen op de ranglijst van de slechtst beoordeelde Steam-games ooit. Het kan echter altijd nog slechter. eFootball 2022 waakt nog steeds over de eerste plaats.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Mocht je een iets uitgebreidere uitleg over de positieve en negatieve punten van de game willen lezen, bekijk dan zeker onze review van Battlefield 2042.

Bron: Steam 250
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord