Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Balan Wonderworld demo binnenkort beschikbaar

De nieuwe platform adventure game Balan Wonderworld krijgt binnenkort een speelbare demo. Dit hebben Square Enix en Balan Company vandaag aangekondigd via Twitter.

Balan Company, een nieuw merk van Square Enix, onthulde een half jaar geleden Balan Wonderworld tijdens de Xbox Games Showcase. De kleurrijke wereld van Balan Wonderworld draait om twaalf verschillende personages met speciale krachten die de wereld moeten redden. In Balan Wonderworld kun je kostuums verzamelen die je deze krachten geven. De game is zowel alleen te spelen als in co-op modus, waarbij je krachten bundelt voor unieke combo's. Om alvast een idee te krijgen van de game is er eind deze maand een demo beschikbaar. De demo geeft je de mogelijkheid om de game alleen of lokaal co-op te spelen met een ander.

De demoversie van Balan Wonderworld is beschikbaar vanaf 28 januari voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

BRON Balan Wonderworld

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?