Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Apex Legends komt naar Nintendo Switch

Apex Legends lijkt af te stormen op een release voor Nintendo Switch. Zo wordt duidelijk uit de Japanse YouTube omschrijving van de meest recente Apex Legends trailer.

Een oplettende kijker zag dat op het Japanse YouTubekanaal van Apex Legends vermeld stond dat de game naar de Nintendo Switch komt. Nadat hij dit had gedeeld bleek deze zelfde informatie ook te staan op de Russische, Spaanse en Poolse varianten. Het lijkt erop dat Respawn Entertainment dit nieuws nog niet naar buiten had willen hebben, want inmiddels is het bij de meeste omschrijvingen alweer verwijderd, maar het internet never forgets. Volgens de Japanse omschrijving verschijnt de Switch versie tegelijkertijd met de releasedatum van Season 8 in Apex Legends.

Apex Legends voor Nintendo Switch verschijnt dus naar verluid op 2 februari 2021. Onze Bram had vorig jaar nog best wat aan te merken op de staat van Apex Legends destijds. Onze review van Apex Legends leverde de game maar liefst vier sterren op.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?