Apex Legends komt naar iOS en Android

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2020 10:23

Apex Legends doet nog steeds mee in de strijd der Battle Royales. De game komt tegen het einde van het jaar namelijk naar iOS en Android.

Tijdens EA Play vorige week werd aangekondigd dat Apex Legends crossplay krijgt en naar de Nintendo Switch komt. De game komt echter niet alleen naar de hybride console van Nintendo. EA CEO Andrew Wilson heeft namelijk onthuld dat Apex Legends tegen het einde van het jaar ook naar mobiele apparaten komt. Apex Legends is niet de eerste Battle Royale die iOS en Android-apparaten aandoet. Ook andere grote games als Fortnite en PUBG zijn te spelen op smartphones en tablets.

Apex Legends is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt later ook naar de Nintendo Switch en tegen het einde van het jaar naar iOS en Android.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord