Apex Legends krijgt nieuw event en crossplay

Geplaatst: 19 juni 2020 01:27

Er zit een grote update voor Apex Legends aan te komen. Op 23 juni gaat namelijk het midseason Lost Treasures event van start. Dit event brengt de nodige skins, updates en buffs met zich mee.

Apex Legends zit momenteel in alweer zijn vijfde seizoen en lijkt met ieder seizoen weer beter te worden. Traditiegetrouw komt er ook dit seizoen een nieuw event aan en deze gaat van start op 23 juni in de vorm van Lost Treasures. Dit event brengt de nodige skins met zich mee, maar past ook King's Canyon weer aan. De map krijgt zijn eigen Legend-locatie in de vorm van Crypto's Map Room. Dat is echter niet alles, de respawn beacons gaan ook compleet op de schop. Alle vaste locaties verdwijnen en worden vervangen door portable respawn beacons. Iedereen krijgt er één mee aan de start van een match en hiermee kan je waar dan ook op ieder moment medespelers respawnen.

Dat was echter nog niet alles. Het beste zat namelijk in de staart van het praatje. Apex Legends komt namelijk naar de Nintendo Switch en gaat komende herfst crossplay ondersteunen. Hiermee kunnen Switch-, Xbox-, pc en PlayStation 4-spelers met elkaar in een match geplaatst worden. Daarnaast krijgt Mirage de meest prestigieuze onderscheiding, een eigen beeldje van zichzelf als Heirloom. En oja, Lifeline lijkt ook de nodige buff te krijgen. In de trailer zien we namelijk dat haar medical bot een medespeler overeind helpt.

Apex Legends Lost Treasures gaat op 23 juni van start op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: EA Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord