Animal Crossing: New Horizons vernoemde een dorpeling naar een oma die gek is op New Leaf

Geplaatst:
Aangepast: 18 maart 2020 12:20

Major Maudi uit Animal Crossing: New Horizons is gebaseerd op een real-life fan van New Leaf, die bekend is geworden op internet.

Het 88-jarige vrouwtje dat bekend werd op internet met het spelen van Animal Crossing: New Leaf, heeft, naar het lijkt, een eigen personage gekregen in de game Animal Crossing: New Horizons. Nintendo maakte onlangs al een hoop details bekend over de game, maar dit was er niet één van. Er is een inwoner van het dorp die wel eens vernoemd kan zijn naar de oma die meer dan 3.500 uur in New Leaf heeft zitten, dit werd als eerste gespot door een Reddit-gebruiker. De wolf lijkt ook verdacht veel op het karakter dat de vrouw speelt in de oudere Animal Crossing game. Haar kleinzoon zorgde er afgelopen jaar voor dat zijn oma internet bekendheid vergaarde, door haar speeltijd te laten zien en haar later voorstelde op YouTube. Die video heeft inmiddels bijna 9,5 miljoen views, dus de Animal Crossing-oma is zeker een beroemdheid te noemen. Een populaire comment op de video stelde voor om de oude vrouw een rol te geven in New Horizons, Major Audi, en Nintendo besloot dit blijkbaar ook echt te doen. Nintendo heeft dit zelf niet officieel bevestigd, dus het zou ook allemaal toeval kunnen zijn, maar wij houden het er toch liever op dat toeval niet bestaat.

Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart uit op de Nintendo Switch.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord