Trailer: Nieuwe details Animal Crossing: New Horizons onthuld

Geplaatst: 20 februari 2020 19:38
Aangepast: 20 februari 2020 20:46

Eerder deze week maakte Nintendo bekend dat het een speciale Nintendo Direct organiseert over Animal Crossing: New Horizons. Inmiddels is deze achter de rug en zijn er dus nieuwe details onthuld over de game.

Een van de meest opvallende vernieuwingen is dat je naarmate je verder komt in de game het landschap van je eiland naar wens kunt aanpassen. In eerste instantie kun je - net als in vorige delen - alleen paden aanleggen en bomen omhakken om je eiland een beetje in te richten, maar in dit nieuwe deel speel je op een gegeven moment een vergunning vrij om bijvoorbeeld ook rivieren aan te passen. Daarnaast maakte Nintendo ook bekend dat het de game na release blijft ondersteunen met gratis updates en evenementen en wordt de nieuwe app Nooklink gelanceerd waarmee je custom designs uit Animal Crossing: New Leaf en Animal Crossing: Happy Home Designer naar deze nieuwe game te brengen.

Animal Crossing: New Horizons verschijnt op 20 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord