Check hier alle E3 2021-content

WK2014: WK 2014: Nederland - Chili

ontbrekende afbeelding
Australië bleek afgelopen woensdagavond toch lastiger te zijn dan de meeste Nederlanders hadden verwacht, maar door onze klasse en het vertrouwen van de Hollandse bevolking hebben we de wedstrijd toch met 3 - 2 naar ons toe weten te trekken. Bovendien faalde Spanje een paar uur later wederom, waardoor we sowieso al geplaatst zijn voor de volgende ronde. Tegen Chili moet er echter nog wel even worden bepaald of we groepswinnaar worden of dat we genoegen moeten nemen met de tweede plek.

Eens kijken of men bij Gameliner nog altijd vertrouwen heeft in Oranje na de zeer lastige wedstrijd tegen Australië. Voor deze Voorspelling heb ik voor de derde maal diegenen die een mening over internationaal voetbal hebben, gevraagd wat zij van de wedstrijd Nederland - Chili verwachten. Dit zal vervolgens weer de basis vormen voor onze einduitslag. Ook hebben Justin en Ruud de wedstrijd alvast weer in de WK-modus van FIFA 14 gespeeld.

Alex Zweers: 1 - 2

Nederland en Chili zijn beiden door naar de knock-outfase van dit toernooi. De Chilenen doen er alles aan om als eerste uit de poule des doods te komen, ook al interesseert het ze eigenlijk niet tegen wie ze de volgende ronde moeten. Het wordt een heftig gevecht en Nederland kan ze niet de baas zijn. De passes komen niet bij Robben en Lens, die het plekje van Manchester United-vedette Robin van Persie heeft overgenomen, terecht. De verdediging is aan het slapen, zoals we dit ook in de voorgaande wedstrijden hebben gezien. Ze verliezen met 1-2 van Chili en dat schudt ze enorm wakker voor de volgende wedstrijd. Voor nu helaas een verloren wedstrijd. Ik weet het, ik ben niet positief.

Justin meijer: 1 - 1

Ongelooflijk, Nederland is gewoon al zeker van een plekje in de knock-outfase van het toernooi. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit voor het toernooi niet had verwacht. Nederland mag er dan wel zijn, maar de wedstrijd van vanavond tegen Chili zal zeker nog belangrijk worden. Wanneer Nederland niet weet te winnen, zal het als tweede in de poule eindigen en is de kans groot dat we het tegen het gastland Brazilië op moeten nemen, wat ik liever niet zie gebeuren. Ik denk alleen wel dat het vanavond een moeilijke wedstrijd gaat worden. Chili heeft tenslotte ook van Spanje en Australië gewonnen, en dat met slecht één tegendoelpunt. Daarnaast mist Nederland ook nog eens Van Persie door zijn twee gele kaarten in de afgelopen wedstrijden. Desalniettemin verwacht ik vanavond toch nog een doelpunt van Nederland te zien, maar Chili zie ik ook nog wel een doelpuntje maken. Een 1-1 dus, wat genoeg is voor de eerste plaats in de poule, waarmee hopelijk een wedstrijd tegen Brazilië wordt vermeden.

Kees Wijnhorst: 2 - 1

Wie had dat verwacht, zijn we na twee wedstrijden al door naar de achtste finales. Nu spelen we de laatste groepswedstrijd tegen Chili om uit te maken wie eerste en wie tweede van de groep wordt. Chili heeft een goed en gevaarlijk elftal waar we zeker voor moeten oppassen. Toch heb ik er wel vertrouwen in. Chili zal veel balbezit hebben en veel willen aanvallen, waardoor wij ruimte krijgen om te counteren en dan zijn wij zeer gevaarlijk. Ik verwacht dat het net als tegen Australië niet makkelijk zal worden, maar dat we toch met 2-1 winnen. Wel ben in benieuwd welk systeem we gaan spelen en wie de plaats van Robin van Persie inneemt tegen Chili.

Koen van den Akker: 2 - 1

Nederland en Chili hebben beiden in de vorige wedstrijden laten zien dat zij de poule des doods de baas zijn en zich niet makkelijk naar huis laten sturen. De wedstrijd zal er denk ik over het algemeen rustig aan toe gaan en ik gok dat Van Gaal plaats maakt voor wat wisselspelers op het veld. Nederland zal de eerste goal gaan maken in de eerste helft, waarna Chili al snel daarna een tegendoelpunt maakt. De tweede helft zal er iets feller aan toe gaan en Nederland weet met enige moeite nog een doelpunt te scoren, waardoor ze uit zullen komen op de volle negen punten.

Ruud Oomens: 1 - 2

We missen Robin van Persie, waardoor Van Gaal kiest voor Lens en Robben. Persoonlijk had ik daar liever Depay gezien, want die speelde tegen Australië al de sterren van de hemel. Helaas kiest onze bondscoach ook weer voor een 5-3-2 systeem, waar het 4-3-3 systeem wellicht beter op zijn plaats was geweest. Hierdoor is het vooral Chili dat aanvalt, terwijl Oranje loert op de counter. Net voor rust scoren de Chilenen hun eerst goal, waardoor het Nederlands elftal met een flinke dreun de kleedkamer in moet. Na rust blijft het beeld van de wedstrijd ongewijzigd en rond de zeventigste minuut scoort Chili nogmaals. Depay valt uiteindelijk wel in en maakt nog de eretreffer voor Oranje, maar verder dan dat komen we helaas niet. Tweede in de groep, maar wel door. Op zich niet veel aan de hand dus.

Yordi Verkroost: 3 - 2

Als fan van een voetbalclub (of in dit geval een voetbalnatie), zijn wedstrijden zoals die van vanavond tegen Chili lekker om naar te kijken. Je zou kunnen zeggen dat er niets meer op het spel staat en dat het daarom zinloos is om überhaupt nog een wedstrijd te spelen, maar aan de andere kant is alle druk er vanaf en kunnen beide partijen zorgeloos voetbal laten zien. Als het een beetje meezit, resulteert dat in flitsend spel van beide partijen, en dus een voetbalwedstrijd om naar uit te kijken. Gezien de huidige staat van het Nederlands elftal zullen we best wel een goaltje of twee tegen kunnen krijgen, maar als de aanvalslinie wederom kan excelleren zitten er waarschijnlijk nog wel meer goals voor 'ons' in het vat. Een 3-2 voor Nederland als uitslag lijkt me daarom best plausibel, met misschien een uitlopertje naar 4-2 als het meezit.

Einduitslag

ontbrekende afbeelding
Nederland - Chili zou wel eens een ontzettend spannende wedstrijd kunnen worden. Bij ons lijkt Nederland er nipt met de winst vandoor te gaan, maar het kan vanavond net zo goed andersom zijn. Om het zeker te weten, kijk je vanavond om 18.00 uur naar Nederland - Chili. Wat verwachten jullie van de wedstrijd en wat wordt volgens jullie de einduitslag?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?