WK2014: WK 2014: Australië - Nederland

ontbrekende afbeelding
Jeetje, wie had dat verwacht? Wereldkampioen Spanje werd afgelopen vrijdag even helemaal afgedroogd door het Nederlands elftal. Door deze 5-1 lijkt het algehele vertrouwen in Oranje in één klap weer terug te zijn. Laten we echter niet op de zaken vooruit lopen, want vanavond moeten we ons eerst nog bewijzen tegen Australië.

Eens kijken of de ongelooflijke uitslag van Spanje - Nederland er ook bij Gameliner voor heeft gezorgd dat het vertrouwen in Oranje weer terug is. Voor deze Voorspelling heb ik wederom diegenen die een mening over internationaal voetbal hebben, gevraagd wat zij van de wedstrijd Australië - Nederland verwachten. Dit zal vervolgens weer de basis vormen voor onze einduitslag. Ook hebben Justin en Ruud de wedstrijd alvast weer in de WK-modus van FIFA 14 gespeeld.

Alex Zweers: 1 - 2

Ik zat er compleet naast met mijn uitslag tegen Spanje. Ik ben daardoor ook iets positiever geworden over dit elftal. Nederland begint rustig en gecontroleerd aan de eerste helft en gaat met 0-1 de rust in. Kort na de rust maakt Australië gelijk, nadat ze de druk flink beginnen op te voeren. Dat schudt het Nederlands elftal wakker. Wij scoren er nog een extra doelpunt bij en winnen dit duel met 1-2.

Justin meijer: 0 - 3

In de WK-video van gisteren heb je van mij al kunnen horen dat ik er vertrouwen in heb dat Nederland vanavond van Australië zal gaan winnen. Deze video hadden Ruud en ik afgelopen vrijdag opgenomen, toen we nog niet wisten dat Spanje met 1-5 zou worden afgedroogd door Nederland. Door deze ruime overwinning heb ik nog meer vertrouwen in de wedstrijd van vanavond gekregen. Ik denk niet dat we weer met zulke ruime cijfers als tegen Spanje gaan winnen, maar 0-3 is ook een nette uitslag.

Kees Wijnhorst: 0 - 2

Nederland startte het WK met een spectaculaire overwinning op Spanje. Iedereen verwacht dan ook dat we vanavond met ruime cijfers van Australië gaan winnen, maar ik verwacht toch wel een lastige wedstrijd. Ondanks dat Australië de punten hard nodig heeft, gaan ze op de counter spelen en laten ze ons het spel maken. Het zal lastig zijn om door de Australische verdediging te komen en dit kan dan ook alleen maar met een hoog baltempo en bevliegingen van onze aanvallers. In het begin zal het even zoeken zijn, maar daarna vinden onze jongens twee keer het net en kunnen we ons voorbereiden op de laatste wedstrijd van de groep.

Koen van den Akker: 0 - 2

Wat een overwinning tegen Spanje afgelopen vrijdag! Dat had niemand, inclusief ikzelf (kijk maar eens naar m'n voorspelling) verwacht. Na de eerste goal van Spanje dacht ik: "Zie je wel, zoals voorspeld. Jammer, maar helaas". Na deze voorspellingsfout heb ik besloten deze voorspelling wat meer vertrouwen in het Nederlands elftal te hebben. Vandaar de twee doelpunten die ik verwacht dat ze gaan scoren. De nieuwe opstelling van Louis van Gaal zal eerst zijn vruchten afwerpen in de verdediging, maar daarna heeft de coach door dat er gescoord moet worden. Door een heerlijke afstandsgoal van Robben en een intikkertje van Van Persie zal Nederland ook deze wedstrijd gaan winnen.

Ruud Oomens: 1 - 3

Van Gaal besluit toch 4-3-3 te gaan spelen tegen het op de verdediging gerichte Australië. Lens heeft zich bij de voorhoede aangesloten en kan met zijn snelheid in de eerste helft al een paar keer ontsnappen, om vervolgens gevaarlijke voorzetten te geven. Uiteindelijk moeten we wachten tot de laatste paar minuten van de eerste helft, voordat we scoren via Sneijder. In de tweede helft wordt het ook nog eens 0-2 via Robben, maar dan doet Australië uit een corner nog iets terug: 1-2. De spanning keert niet echt terug, maar om de wedstrijd definitief in het slot te gooien, scoort invaller Depay rond de tachtigste minuut de derde Hollandse treffer. De wedstrijd tegen Chili kunnen we hierdoor beschouwen als een oefenwedstrijdje.

Yordi Verkroost: 0 - 4

Mag ik even een klein momentje voor mezelf? Als enige bij Gameliner had ik nog enige hoop op een goede afloop van de wedstrijd tussen Spanje en Nederland, met een 1-1 gelijkspel. Uiteraard dacht ik er ook flink naast te zitten na de eerste goal van de Spanjaarden, maar zie wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Daarom even mijn momentje in de spotlights. Hold for applause, hold for applause, slow umbrella, fade out! Dank u wel!

Of het weer zo'n feest wordt tegen Australië, moeten we natuurlijk nog maar zien, maar de ingrediënten zijn er in ieder geval voor aanwezig. Als 'we' niet teveel naast onze schoenen gaan lopen, moet je natuurlijk met een relatief groot verschil van Australië kunnen winnen. De nummer 15 van de wereld tegen de nummer 62 van de wereld zou al genoeg moeten zeggen, toch? Wellicht weer een geniale wedstrijd van onze drie-eenheid op het middenveld en in de aanval? Ach joh, waarom ook niet: één keer Sneijder, één keer Robben en twee keer Van Persie!

Einduitslag

ontbrekende afbeelding
Ook bij Gameliner lijkt het vertrouwen in Oranje dus volledig terug te zijn. We zullen vanavond om 18.00 uur zien of Australië - Nederland echt zo gemakkelijk gaat worden, of dat het Nederlands elftal toch moeite gaat hebben met het stroeve Australië. Wat verwachten jullie van de wedstrijd en wat wordt volgens jullie de einduitslag?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?