Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
2014 FIFA World Cup Brazil
  • ONTWIKKELAAR EA Canada
  • RELEASEDATUM 17 april 2014
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE -

WK2014: Spanje - Nederland in FIFA 14

Eerder vandaag kon je onze Voorspelling voor de wedstrijd van vanavond, Spanje - Nederland, al lezen. Doordat men vrij negatief was over de kansen van Oranje tijdens deze WK-wedstrijd, hebben Justin en Ruud maar even zelf actie ondernomen. In FIFA 14 spelen zij de wedstrijd van vanavond alvast.

ontbrekende afbeelding

Vergeet niet vanavond om 21.00 uur naar Spanje - Nederland te kijken. Dinsdag spelen Justin en Ruud alvast de wedstrijd van Oranje tegen Australië in FIFA 14 (de wedstrijd die een dag later in Brazilië zal worden gespeeld), vergeet ook dan niet te kijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?