2014 FIFA World Cup Brazil

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

WK2014: Nederland - Costa Rica in FIFA 14

Afgelopen zondag hadden we het erg moeilijk tegen Mexico. Uiteindelijk gebruikten we, als echte Duitsers, de laatste paar minuten om onze oranje stempel op de wedstrijd te drukken. Justin en Yordi zaten echter zonder enige spanning te kijken, want zij voorspelden in hun eerdere video al dat Oranje met 2-1 zou gaan winnen. Ook dit keer hebben ze weer een poging gedaan om het Nederlands elftal in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4 naar een overwinning op Costa Rica te loodsen. Laten we hopen dat dit wederom een goede afloop kent en we zonder zorgen door kunnen huppelen richting de halve finale.

ontbrekende afbeelding

Morgen om 10.00 uur kun je onze geschreven Voorspelling van de wedstrijd weer verwachten, om een half etmaal later, om 22.00 uur, plaats te nemen voor de tv en Oranje naar de overwinning te schreeuwen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?