Check hier alle E3 2021-content

2014 FIFA World Cup Brazil

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

WK2014: Nederland - Argentinië in FIFA 14

Nederland - Costa Rica was een draak van een wedstrijd. De bal wilde er in de officiële speeltijd niet in en ook in de verlenging wist de bal het net niet te vinden. Gelukkig zaten Justin en Yordi er deze keer weer naast, want in plaats van een nederlaag, pakte de strafschoppenreeks een keer goed uit voor het Nederlands elftal en hebben we in ieder geval de halve finale van het WK bereikt. Morgen moet Oranje alweer aan de bak tegen Argentinië, een sterk voetballand, dat dit WK toch nog niet erg veel heeft laten zien. Of Justin en Yordi de einduitslag in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4 deze keer wel juist weten te voorspellen, zie je uiteraard hieronder.

ontbrekende afbeelding

Onze geschreven Voorspelling van de wedstrijd tegen Argentinië kun je uiteraard morgen om 10.00 uur weer verwachten, om wederom een half etmaal later, om 22.00 uur, plaats te nemen voor de tv. Oranje kan vervolgens geschiedenis schrijven door, net als vier jaar geleden, de finale van het WK voetbal te bereiken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?