Check hier alle E3 2021-content

2014 FIFA World Cup Brazil

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

WK2014: Brazilië - Nederland in FIFA 14

We hoeven er niet te lang bij stil te staan, maar het Nederlands elftal heeft de finale van het WK in 2014 helaas net niet weten te bereiken. Als troost mogen ze vanavond nog even aan de bak tegen gastland Brazilië, om alsnog te strijden voor een ondankbare plek op het podium. Justin en Yordi steunen Oranje uiteraard door dik en dun, dus zij spelen, zoals je ondertussen al wel gewend bent, Brazilië - Nederland alvast in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4. Laten we hopen dat we vanavond van Brazilië weten te winnen, om het toernooi toch met een goed gevoel af te sluiten.

ontbrekende afbeelding

De wedstrijd om de derde en vierde plaats zal vanavond om 22.00 uur worden gespeeld. Echte Hollanders moedigen Oranje natuurlijk ook vanavond gewoon weer aan, wij doen dat in ieder geval wel!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?