Yakuza Kiwami 2

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video Review: Yakuza Kiwami 2

Yakuza is niet heel erg bekend in Europa, maar is stiekem een zeer verrassende serie. In Yakuza Kiwami 2 vecht je niet alleen alsof je leven ervan af hangt. De game stikt van de minigames, zoals eten bij een sushibar of kun je vertoeven in een van de arcadehallen. Voor de game is Rudy afgereisd naar Tokio en kruip je in de huid van Kiryu Kazama.

Lees ook Rudy's volledige Yakuza Kiwami 2 review voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?