Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Review: Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft wijkt nog verder af van de Ghost Recon van weleer. Dat hoeft niet per se slecht te zijn, maar in het geval van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint pakt het niet al te best uit. Rudy zet het allemaal even op een rijtje en weet je er alles over te vertellen in deze videoreview. Lees de geschreven review van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hier.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?