Check hier alle E3 2021-content

SoulCalibur VI

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video Review: SoulCalibur VI

Onze eigen vechtersbaas Rudy heeft de afgelopen dagen weer flink wat uurtjes in alweer het zesde deel van SoulCalibur gestoken. Urenlange speelsessies later is hij dan ook helemaal ondersteboven van 'zijn game', al zijn er toch nog wel wat dingetjes die hij uitvoerig wil aankaarten in deze review. Dus PATS, BOEM! Druk op die Play-knop en laat Rudy je vertellen waarom hij zijn 'soul' weer heeft verpand aan SoulCalibur VI. Ben je niet zo van het luisteren? Lees dan de de review van SoulCalibur VI hier.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?