Predator: Hunting Grounds

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Review: Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds sleurt de Alien vs. Predator franchise naar een asymmetrische shooter waarbij een fire team het moet opnemen tegen de predator. Deze online game klinkt in potentie tof, maar is de uitvoering dat ook? Rudy zocht dit uit in zijn review van Predator: Hunting Grounds.

Predator: Hunting Grounds is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?