Check hier alle E3 2021-content

Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Video Review: Marvel's Spider-Man

Rudy heeft zijn spinnenpak aangetrokken en heeft de straten van New York verkend van boven af. Hij heeft hier en daar een boef in het web gevangen. In zijn review gaat hij uitvoerig in op zijn avonturen, maar het mag duidelijk zijn dat Mavel's Spider-Man een verdraaid goede game is.

Lees ook Rudys volledige Marvel's Spider-Man review voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?