Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video Review: Gears Tactics

De Gears of War franchise gaat met Gears Tactics een compleet andere richting op. Althans, de actie en gore zijn zoals je dat mag verwachten van een Gears game, maar het is geen third person shooter. Anita zocht in haar review van Gears Tactics uit of deze strategische set een goede is geweest of dat ze het beter hadden kunnen houden bij hun originele tactiek.

Gears Tactics is verkrijgbaar voor pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?