Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Video Review: Assassin's Creed Odyssey

Patrick vecht niet alleen met speren en zwaarden, maar pakt ook regelmatig de microfoon in zijn knuistjes. Tijdens zijn werkweek in het Oude Egypte heeft de Assassin's Creed-fanaat de nieuwste telg, Assassin's Creed Odyssey, even goed onder de loep genomen. Ondanks zijn grote voorliefde voor de serie schuwt Patrick er niet van om zijn ongezouten mening te geven. Lees je de review liever lekker op je gemak? Check deze dan hier!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?