Anthem
  • ONTWIKKELAAR BioWare
  • RELEASEDATUM 22 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Video Review: Anthem

Anthem is bij elkaar wel meer dan vier jaar in ontwikkeling geweest. Dr verwachtingen waren hooggespannen, zeker binnen onze redactie. Heeft Anthem deze torenhoge verwachtingen weten waar te maken? Timo laat zijn licht schijnen op de game. Klik hier als je liever de geschreven review hebt van Anthem.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?