Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Video Preview: Tom Clancy's The Division 2

Wie dacht dat de dreiging na Tom Clancy's: The Division wel afgelopen was, heeft het goed mis. Na New York City is het nu ook dik aan in Washington D.C., dus er valt weer genoeg in teamverband te knallen in de Amerikaanse hoofdstad. Rudy beantwoorde de 'call for help' en sloot zich gedurende gamescom aan bij The Division 2. Hoe dat ging en wat we allemaal kunnen verwachten, dat legt hij aan Devinuit, maar stiekem ook aan jullie, vanuit the Oval Office te Keulen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?